Chlazené jídlo bez chemie

 
 

Naše firma se zabývá výrobou a prodejem hotových chlazených jídel.



Na trhu působíme od roku 2008 a máme několik vlastních prodejen.



Základem naší nabídky jsou jídla tradiční české kuchyně.



Chlazená jídla jsou vyráběna metodou šokového zchlazení, to znamená, že bezprostředně po jejich uvaření se jídla ze 70 °C prudce ochladí na teptotu 2 °C.

Při přípravě nejsou používány žádné konzervační látky.


Jednotlivé porce jídel jsou baleny v kvalitních plastových miskách, uzavřených čirou folií a opatřených štítkem se základními údaji.



Trvanlivost jídel je minimálně 12 - 14 dní.


Jídla si zachovávají vlastnosti čerstvě uvařeného jídla po celou dobu své trvanlivosti při teplotě skladování 0 – 5 °C.


Výhodou je, že jsou kdykoli po ruce.


Jídlo se ohřívá v mikrovlnné troubě po dobu 3–4 min. nebo klasickým způsobem.

 

Kdykoliv po ruce v lednici.

Ušetřete čas s vařením.